Saturday, August 23, 2008

Bowling@The Curve

Posing nampak..



Nak lari mana tu aisyah....??? Takut ke....keh..keh..



Tuesday, August 19, 2008

Jalan-jalan cari makan dalam UPSI

Hehe..tengokla aisyah dah besar...ni masa kami jalan2 kat UPSI...baru perasan gambar aku tak de kat sini...

KonvoKesyen UPSI ke 10 (12, 16,17 & 18 Ogos 2008)

Macam tiap2 tahun le..Tender jawatankuasa istiadat perarakan akademik..Tak de yang spesel pon..Macam ada yang kureng je...Tapi apa yer..???

Tengok gelagat akademik ni macam2 hal...ada yang datang sign nama..tapi tak mau berarak..ada yang campak pen bila kena tegur...ada bawak kaum kerabat makan...macam2 hal la...Itu le asam garam sepanjang konvo ni...

Yang tak bleh lupa pon ada..best korang...Fish SPA...cuba2 le....





I masih slimkan...


ni le staf ku salma...sapa nak berkenalan..hehhe



ni bos perarakan akademik...heheh...nak rasa dapat PhD dari Boston...mudahan2...tercapai.

Training PLSQL & Form Oracle Intermediate (11-15 Ogos 2008) @ ICT

Seronok.dapat join training yang ditunggu2 selama ni..walaupun tak seperti yang diharapkan...banyak la jugak ilmu yang dapat...





I n kzah...




hehhe..ina n ami masa ni jek tekun...jangan mare



ni tekanan bukan pasai training..ni tekanan data KPT ni....
hahahha



Walaupun tensen..nisha relex jek..

Sunday, August 3, 2008

Paten-paten jahitan manik.

Ni le sample baju cikgu amoi tu...sori le..ada setengah gambar tu tak clear..so I tak letak kat sini..;-)










Kelas Menjahit Manik @ICT on 2 Aug 2008

Yuhooo...akhirnya aku dah bleh buat sendiri...dah nak siap satu baju dengan manik yang cantik..kui..kui...nasib baik aku datang..kalau takk memang rugi...Apa lagi..pas ni sapa2 nak tempah call le...Harga boleh runding...Chewah....


ni le sample yang aku jahit masa kelas ari tu.


tengok le tekun tul leha n shikin menjahit....leha siap bawak anak...tabik tul..


Hehhe..kzah..pas ni baju ni merlip merlap la..



Untung le kmah...cikgu amoi dok sebelah dia jek..

There was an error in this gadget